Köpvillkor

Priser och betalning.

Varje vara anges med pris (kr) angivet i kilo, inklusive moms. Det slutgiltiga priset kan på grund av detta komma att variera något, då vikten på lådorna ibland kan skilja något. Vikten understiger aldrig 9 kilo, överstiger inte heller 11 kilo. Betalningen sker säkert via kortbetalning eller swish i samband med avhämtning/leverans av köttlådan.

Reklamationsvillkor och ångerrätt.

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig och att du avbokar din beställning. Ångerfristen börjar löpa den dag du lägger beställningen.
För att reklamera en felaktig eller defekt vara ber vi dig kontakta oss omgående. Vår målsättning är givetvis att du som kund alltid ska vara helt nöjd!

Kund-/personuppgifter.

För att handla hos oss måste du ange uppgifter i samtliga fält som är obligatoriska vid kundregistreringen. Om vi inte har din e-mailadress kan vi inte skicka någon orderbekräftelse och vi kan inte meddela dig om kända leveransförseningar eller om någon del av din beställning ej kan levereras.De personuppgifter du lämnar till oss används för orderhantering, fakturering, information, marknadsföring och annat som syftar till att vår tjänst ska fungera så bra som möjligt. Uppgifterna förs inte vidare till någon tredje part.
I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Leveranser

Leveranstiden anges på hemsidan. Dagen innan leverans får du ett mail till den mailadress du angivet, som en påminnelse om leveransen. Om du inte har möjlighet att hämta din låda/vara hemma vid leverans, är det viktigt att du kontaktar oss i god tid.
För lådor som inte hämtas ut/kan lämnas ut på angivet datum debiteras du kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift,

Frakt inom Karlstad/Hammarö

Du som väljer hemleverans debiteras 200kr som utkörningsavgift.